Пињата Јувентус

Нарачајте на: 075 308 289

Денес пињатите се важен дел од роденденските и други забави за деца. Луѓето навистина не размислуваат за значењето на пињата кога ја удираат, тоа е само забавна работа за децата а понекогаш и за возрасните. На роденденски забави, кршењето на пињата обично се прави само пред да се исече тортата.

Слични објави од категоријата:

Back to top button
Close