Преглед на категоријата

ПИЊАТИ

Пињата Јувентус

Денес пињатите се важен дел од роденденските и други забави за деца. Луѓето навистина не размислуваат за значењето на пињата кога ја удираат, тоа е само забавна работа за децата а понекогаш и за возрасните. На роденденски забави, кршењето…

Пињата Ѕвезда

Вистинска ѕвезда пињата. Направете ги среќни вашите најблиски и приредете им го незаборавното изненадување.