Пињата Мини

Нарачајте на: 075308289

Ура за пињата Мина! Прекрасно шарени, исполнети со најразлични слатки изненадувања. Пињатата прави белег на забавата. Тоа е уште повозбудливо од роденденската торта поради тајната на содржината. Кога децата од сите возрасти ќе дојдат на забава каде има пињата, тие знаат дека ги очекува посебно изненадување. Нарачајте пињата за вашата забава денес!

Слични објави од категоријата:

Back to top button
Close