Rainbow еднорог пињата

Еднорогот е легендарно суштество што уште од античкото време е опишано како коњ со единствен голем, зашилен, спирален рог што се проектира од челото. Од тогаш навака измислени се повеќе видови на еднорози. Еднорогот со виножито е прекрасна креација.
Rainbow eднорогот е помал лик на филмот Дизни, Пиксар. Глуми во низа од соништата со наслов „Fairy Dream Adventure “, дел 7. Освен во филмот, децата го сакаат овој лик и како тема за нивниот роденден. Најмногу го бараат како пињата која ја зголемува возбудата на секој детски роденден.
Нашите пињати ја прават магична забавата на Вашите најмили исто како што е магичен и овој лик од соништата.Еднорог пињата

Еднорог пињата

Можеби ќе ве интересира