Преглед на Таг

настинка

Ден на свеста за аносмија

Денот за подигање на свеста за аносмијата на 27 февруари го обрнува вниманието на состојбата што предизвикува губење на мирис. Од сите наши сетила, мирисот можеби се зема здраво за готово повеќе од кое било друго. Постојат многу причини за…