Преглед на Таг

роденденска забава

Oddbods пињата

Oddbods е сингапурско-британска анимирана телевизиска комедија  произведена од студиото One Animation со седиште во Сингапур. Серијата се центрира на седум ликови - Fuse, Slick, Bubbles, Zee, Pogo, Jeff и Newt  кои носат крзнени костуми од…

26. Февруари – Светски ден на раскажување на бајки

Бајките се жанр на литература во кој има фантастични и магични ликови. Обично во форма на раскази со самовили, џуџиња, тролови и вештерки како централни ликови, бајките се поставени во магичен свет со настани што се случуваат „со беше еднаш…

ДОЗНАЈТЕ КАКО СЕ ИГРА СО ПИЊАТА! Играта со пињата секогаш мора да биде под надзор на возрасен

Без разлика дали сте домаќин на забава на возрасни или на деца, која се случува во затворен или отворен простор, играта со пињата секогаш е главен настан на забавата. Пињатата е забавна игра за родендени а и одлична идеа за секоја друга…

Роденденска забава со аниматор

Родененденската прослава со аниматор е енергична, полна со забава и изненадувања, овозможувајки им на децата исклучителна игра што ќе бидат воодушевени неколку дена. Аниматорот се грижи за децата од сите возрасти и ги анимира скоро сите…