Oddbods пињата

Oddbods е сингапурско-британска анимирана телевизиска комедија  произведена од студиото One Animation со седиште во Сингапур. Серијата се центрира на седум ликови – Fuse, Slick, Bubbles, Zee, Pogo, Jeff и Newt  кои носат крзнени костуми од различни бои. Ликовите прават звуци, но нема дијалог, со што сериите се лесно, меѓународно прифатени.

Oddbods  пињата
Серијата дебитирала во 2013 година, а првата сезона завршила во 2015 година. Секоја сезона има 60 епизоди. Втората сезона следувала во 2016 година. Третата сезона во моментов е во производство и излегла во продажба. Секоја епизода е релативно кратка, а се емитуваа различни формати, вклучувајќи епизоди од една, пет и седум минути.
Зее (зелениот лик, нагалено  од Jереми Лин): Секогаш дремнува, дури и додека јаде. Неговиот стабилен став служи и како јака страна а слаба страна е кога станува збор за неговото пријателство.
Нашите пињати можат да допринесат за најдобар и уникатен роденден на Вашето дете. Изберете Oddbods  пињата во боја која еомилена на Вашето дете и направете го роденденот на најмилите магичен.

Можеби ќе ве интересира